HtmlEditor :  Phorum 5 The fastest message board... ever.

This is the discussion forum for the HtmlEditor. See also the HtmlEditor home page, where you can download the control, and the Documentation Wiki, a collaborative project for documenting the control.

Goto Thread: PreviousNext
Goto: Forum ListMessage ListNew TopicSearchLog In
Running scripts in Demo
Posted by: micmit (---.cargowise.com)
Date: Tuesday, 17-Apr-2007, 23:59:04

Menu Test > Execute Script

---------------------------
Error: Access is denied. (Exception from HRESULT: 0x80070005 (E_ACCESSDENIED))
---------------------------
OK
---------------------------

What may cause this , I don't have problems with running scripts in .Net 2 WebBrowser control.

Re: Running scripts in Demo
Posted by: Tim (Moderator)
Date: Wednesday, 18-Apr-2007, 00:15:36

Are you in Edit mode?

Tim

Re: Running scripts in Demo
Posted by: micmit (---.eburwd1.vic.optusnet.com.au)
Date: Wednesday, 18-Apr-2007, 00:19:16

What I've done is pressing Load Html button followed by menu Test > Execute Script.
Checkbox box "Edit mode" empty.

Re: Running scripts in Demo
Posted by: Tim (Moderator)
Date: Thursday, 19-Apr-2007, 09:02:07

Well, on my machine the test works if edit mode is off, but if edit mode is on I get Access denied. Might be worth double-checking that the component is not set to design mode, for example through its IsDesignMode property.

Tim

access denied
Posted by: vikram (---.144.169.122.airtelbroadband.in)
Date: Tuesday, 15-May-2007, 09:24:26

micmit Wrote:
-------------------------------------------------------
> Menu Test > Execute Script
>
> ---------------------------
> Error: Access is denied. (Exception from HRESULT:
> 0x80070005 (E_ACCESSDENIED))
> ---------------------------
> OK
> ---------------------------
>
> What may cause this , I don't have problems with
> running scripts in .Net 2 WebBrowser contr

i am geting the same error while connecting the remote system using wmi how to over come thjis

Re: access denied
Posted by: Rocker (87.249.9.---)
Date: Thursday, 05-Jun-2008, 11:24:56

I have this problem in DemoApp too. Please help me.

Re: Running scripts in Demo
Posted by: Kokman (116.25.51.---)
Date: Monday, 08-Sep-2008, 05:07:37

I also meet the problem.

htmleditor1.IsDesignMode = false;

System.UnauthorizedAccessException.

anyone help me?

Re: Running scripts (in Demo) in my application
Posted by: Atara (---.bb.netvision.net.il)
Date: Sunday, 12-Oct-2008, 12:59:29

one of my users gets -
System.UnauthorizedAccessException: Access is denied.
at mshtml.IHTMLWindow2.execScript(String code, String language)

with the following code: (VB .Net 1.1, vs 2003)

[code:]

Dim doc As mshtml.HTMLDocument = Me.Document
If (doc Is Nothing) Then Return
If (doc.all.length = 0) Then Return
. . .
Dim win As mshtml.IHTMLWindow2 = doc.parentWindow
win.execScript("myJsFunction();", "javascript")

[code till here.]

Atara.

Re: Running scripts (in Demo) in my application - additional info
Posted by: Atara (---.bb.netvision.net.il)
Date: Thursday, 23-Oct-2008, 10:24:08

Additional info: This error happens when running my application from a shared drive.

When the application is installed and run locally - all is ok.

Atara.

Re: Running scripts in Demo
Posted by: Atara (---.bb.netvision.net.il)
Date: Wednesday, 24-Feb-2010, 12:05:20

I loaded the sln in VS 2008, and when running DemoHtmlApp, I also get the "Access is denied. (Exception from HRESULT: 0x80070005 (E_ACCESSDENIED))" error .

(IsDesignMode = false)

Has anyone solved it?

Atara

Re: Running scripts in Demo - link
Posted by: Atara (---.bb.netvision.net.il)
Date: Wednesday, 24-Feb-2010, 14:32:18

. . . the code in [URL: [codecentrix.blogspot.com]] looks almost the same as in comsupport.cs (line 350)

Are there code-experts that understand the above link, compare it to HtmlEditor code, and can explain it ?

Atara.

Re: Running scripts in Demo
Posted by: Tim (Moderator)
Date: Thursday, 04-Mar-2010, 21:07:04

Is this different from the problem with running from the shared drive?

Tim

Re: Running scripts in Demo
Posted by: Atara (---.bb.netvision.net.il)
Date: Sunday, 07-Mar-2010, 11:46:20

yes. I compiled your project using VS2008, and run the demo locally, on my computer. I can "Load HTML", but when I try to run the menu option "Test | Execute Script" I get the exception "Access is denied".

Atara



Your Name: 
Your Email: 
Subject: 
Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
J6NeG
This is a moderated forum. Your message will remain hidden until it has been approved by a moderator or administrator
This forum powered by Phorum.